page

Våre erfarne konsulenter deler av sin ekspertise og innsikt gjennom praktiske workshops og engasjerende foredrag. 

Våre bedriftsinterne kurs, workshops og foredrag

Kom i gang med AI

Enten du er nysgjerrig på AI eller så smått har startet, deler våre designere praktiske tips og gode eksempler på hvordan du kan komme i gang med AI.

Bli god på brukertesting

Brukertesting er et effektivt verktøy, enten du ønsker å forbedre brukeropplevelsen for din eksisterende løsning eller ønsker å validere ideer for et nytt produkt.

Figma for nybegynnere

Vi starter med det grunnleggende for å få deg til å bli trygg i Figma-miljøet. Uansett om du aldri har brukt verktøyet før eller har noe erfaring, vil du etter endt kurs kunne benytte Figma til designoppgaver.

Psykologisk trygghet i teamet ditt

Lær hvordan du kan skape et rom der dine teammedlemmer føler seg komfortable med å dele ideer, ta risiko og utforske nye løsninger. Oppdag hvordan du kan styrke tilliten og samarbeidet i teamet ditt, og øke produktiviteten gjennom en kultur av åpenhet og respekt.

Kom i gang med Radical Focus

Metodikken Radical Focus har de siste årene har blitt mer og mer brukt av de som driver med produktutvikling og har OKR som målstyringsverktøy. Vi gir deg praktiske tips og eksempler på hvordan du kan bruke OKR for å drive suksess i virksomheten din.

Figma for viderekommende

Er du klar for å løfte dine Figma-ferdigheter til nye høyder? Dette kurset er skreddersydd for deg som allerede har et solid grunnlag i Figma og søker å utforske mer avanserte teknikker for å arbeide smartere og mer effektivt.