page

Kurs: Figma for viderekommende

Er du klar for å ta dine Figma-ferdigheter til neste nivå ved å mestre avanserte teknikker som komponenter og states?

Dette skreddersydde kurset er utviklet for de som allerede har en solid forståelse av Figma og ønsker å dykke dypere inn i verktøyet for å arbeide smartere og mer effektivt. Dette er et praktisk kurs, og du vil følge en arbeidsflyt fra enkle komponenter til full prototyping.

Dette fokuserer vi på


paintbrush Struktur og organisering
Lær hvordan du effektivt organiserer filene dine, bruker biblioteker for gjenbruk av elementer, gir riktige navn til lag og dokumenterer designet ditt i Figma.

artist palette Bruk av autolayout
Få fullt utbytte av Autolayout-funksjonaliteten ved å utforske hvordan du kan bruke den til å bygge responsive og dynamiske grensesnitt.

light bulb Sette opp designsystemer
Lær deg hvordan du ved bruk av variabler og komponenter kan bygge designsystemer for å forenkle arbeidsflyten og gjøre designet ditt mer fleksibelt.

globe with meridians Smarte prototyper
Utforsk hvordan du kan lage avanserte prototyper med logikk, som kan gi dine brukere en interaktiv opplevelse.

Hvem bør delta

Dette kurset er skreddersydd for kreative fagfolk, designentusiaster og alle som ønsker å ta sine ferdigheter i Figma til et nytt nivå. Det er ideelt for de som allerede har grunnleggende kjennskap til Figma og ønsker å utforske mer avanserte teknikker. Enten du er en UI/UX-designer, webutvikler eller digital prosjektleder som ønsker å forbedre dine Figma-ferdigheter, vil dette kurset gi deg de verktøyene og kunnskapen du trenger for å utvikle deg og skape mer imponerende design og prototyper i Figma.

Kursdetaljer

2 sesjoner på 3 timer
Maks 15 deltakere
Pris : 40 000,-

Ta kontakt for å høre mer om kurset «Figma for viderekommende»