page

Personvernerklæring

Behandlingsansvar 

Northern Beat er behandlingsansvarlig for all behandling av personopplysninger der vi selv bestemmer formålet med behandlingen av opplysningene og de virkemidlene vi benytter til dette. I denne personvernerklæringen kan du lese mer om behandlingene Northern Beat er behandlingsansvarlig for. 

Tolkning 

Definisjoner i forbindelse med vår personvernerklæring: 

Når samler Northern Beat inn personopplysninger? 

Vi behandler i hovedsak opplysninger om deg i følgende tilfeller: 

Besøk på våre nettsider  

Informasjonskapsler (cookies) 

En cookie (også kalt informasjonskapsel) er en liten tekstfil som lagres på enheten din. Den lagrer informasjon om hvordan du har brukt nettstedet vårt.  

Noen av informasjonskapslene er nødvendige for at ulike tjenester på nettsiden vår skal fungere. Northern Beat bruker også informasjonskapsler for å analysere bruken av våre nettsider.  

Informasjonskapsler inneholder vanligvis ikke informasjon som personlig identifiserer en bruker. Personopplysningene vi lagrer om deg kan imidlertid være knyttet til informasjonen som er lagret og hentet fra informasjonskapsler. Vi lagrer ikke sensitive personopplysninger, som f.eks. e-postadresse og passord i informasjonskapslene vi bruker. Tolkning og definisjoner: 

Bruk av informasjonskapsler

Type informasjonskapsler

Informasjonskapsler kan være “nødvendige” eller “sesjons” informasjonskapsler. Nødvendige informasjonskapsler forblir på din datamaskin eller mobilenhet når du er frakoblet, mens sesjonskapsler slettes så snart du lukker nettleseren din. Vi bruker både sesjons- og nødvendige informasjonskapsler til følgende formål: 

Nødvendige 

Type: Sesjonskapsler
Administrert av: Oss

Formål: Disse informasjonskapslene er nødvendige for at nettstedet skal fungere riktig. Sesjonskapsler hjelper til med å autentisere brukere og forhindre misbruk av brukerkontoer. Uten de nødvendige informasjonskapslene vil noen funksjoner og tjenester på nettstedet ikke fungere. 

Funksjonelle 

Type: Vedvarende informasjonskapsler 
Administrert av: Oss 
 
Formål: Disse informasjonskapslene husker valgene du gjør når du bruker nettstedet, for eksempel gjennom å huske påloggingsdetaljer eller språkinnstillinger. Hensikten med disse informasjonskapslene er å gi deg en mer personlig opplevelse og unngå å måtte angi preferansene dine hver gang du bruker nettstedet vårt.

Statistikk 

Type: Vedvarende informasjonskapsler 
Administreres av: Tredjeparter 

Google Analytics/Google Tag Manager  

Formål: Vi bruker Google Analytics til å analysere nettstedstrafikk og hvordan brukerne interagerer på nettstedet vårt. Informasjonen som samles inn via disse informasjonskapslene, kan direkte eller indirekte identifisere deg som en besøkende. Informasjonen som samles inn, er vanligvis knyttet til en pseudonym identifikator til enheten du bruker for å få tilgang til nettstedet. Vi kan også bruke disse informasjonskapslene for å teste nye sider eller ny funksjonalitet på nettstedet for å se hvordan brukerne våre interagerer. 

Dynamics 365 Marketing 

Formål: Vi bruker Microsoft Dynamics 365 Marketing i kontaktskjemaet på våre nettsider. Når du som bruker sender inn et skjema, identifiseres cookie-IDen for atferdsanalyse til kontaktdataen vi har registrert i Dynamics 365 Marketing plattformen. Dette tillater oss å identifisere hvem som har besøkt nettstedet. Vi kan også bruke dataene til å analysere din atferd på nettstedet og for å gi deg en personlig opplevelse.  

Markedsføring 

Type: Vedvarende informasjonskapsler 
Administreres av: Tredjeparter 

Google AdWords 

Formål: Vi benytter oss av annonsering gjennom Google sin plattform. Informasjonskapsler benyttes slik at annonsering kan målrettes basert på besøksmønster. Mer om Google sin bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan administrere innstillingene dine finner du her: https://www.google.com/settings/ads  

Facebook Pixel 

Formål: Vi benytter oss av annonsering gjennom Facebook sin plattform. Informasjonskapsler benyttes slik at annonsering kan målrettes basert på besøksmønster. Mer om Facebook sin bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan administrere innstillingene dine finner du her: https://www.facebook.com/policies/cookies/ 

LinkedInInsights Tag 

Formål: LinkedIn Insight Tag er en JavaScript-kode som vi bruker for å få rapporter og innsikt om besøkende på nettstedet. LinkedIn Insight Tag brukes til å spore konverteringer og få innsikt om personer som samhandler med våre lenker. Mer om Linkedin sin bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan administrere innstillingene dine finner du her: https://www.linkedin.com/psettings/member-cookies 

Hotjar

Formål: Hotjar brukes for bedre å forstå hvordan du bruker nettstedet vårt, slik at vi kan forbedre våre tjenester og foreta endringer basert på bruksmønster. Vi analyserer også hvor brukerne kommer fra, hvor lang tid de bruker på våre sider, hvilke lenker som klikkes på og antall besøkende. 

Dine valg angående informasjonskapsler 

Dersom du ønsker å unngå bruk av informasjonskapsler på nettstedet vårt, må du først deaktivere og slette informasjonskapslene i nettleseren din, som er knyttet til vårt nettsted. Du kan når som helst bruke dette alternativet for å forhindre bruk av informasjonskapsler. Hvis du ikke godtar våre informasjonskapsler, kan du oppleve at tjenester og funksjoner ikke fungerer optimalt. Gå til hjelpesidene i nettleseren din for å deaktivere og slette informasjonskapslene: 

Andre behandlinger av personopplysninger 

Nyhetsbrev  

Hvilken data: Vi samler inn opplysninger som navn epostadresse, bedriftsnavn, samt historikk over dine interaksjoner med Northern Beat gjennom epostkommunikasjon (inkludert åpning og klikk) og besøk på nettsiden.  

Behandlingsgrunnlaget: Aktivt samtykke 

Slik behandler vi samtykke: Når du fyller ut skjema på Northern Beat.no, lagres dine opplysninger i Microsoft Dynamics som er verktøyet vi bruker til å sende ut epostkommunikasjon og registrere interaksjoner med eget nettverk. Når du åpner e-postene og klikker på lenker i dem lagres også informasjon om dette.  

Påmelding til arrangementer  

Ved påmelding til våre arrangementer som webinarer, seminarer ol. vil vi be om opplysninger slik som navn, kontaktinformasjon og arbeidssted. Opplysningene vil bli lagret i Microsoft Dynamics 365. Formålet med opplysningene er å gi informasjon til deltakerne, administrere og tilrettelegge arrangementer.  

Jobbsøkere 

Vi benytter Recman som vårt kandidathåndteringssystem. Du har, som registrert i systemet, rett til å kreve innsyn, retting og sletting som beskrevet i personopplysningsloven. Ønsker du å trekke tilbake din aksept så gjøres det ved å at du sletter din egen profil. Som kandidat kan du når som helst slette din egen profil inne fra “Din profil” i systemet, eller du kan ta kontakt med oss for bistand til sletting. Fra din profil kan du også endre på informasjon du har lagt inn på din profil i kandidatsystemet. 

Kontaktpersoner hos våre kunder  

Vi samler inn og behandler personopplysninger i CRM-systemet Microsoft Dynamics 365. Dette er opplysninger som navn, telefonnummer, e-postadresse, og annen relevant informasjon som fremgår av dialogen mellom Northern Beat og kunden. Formålet med opplysningene er å kunne gjennomføre de tjenestene som er avtalt med kunde, samt kundebehandling og fakturering.  

Kontakt oss 

Har du spørsmål om vår personvernerklæring, kan du sende en e -post til: hello@novacg.no

Innsyn, endring eller sletting av dine personopplysninger 

Du kan når som helst kreve innsyn i de personopplysninger vi har lagret om deg, få informasjon om hvordan opplysningene behandles, og be om sletting av dine personopplysninger. Send en e-post til: privacy@novacg.no  

HAr DU SPØRSMÅL OM PERSONVERN?