page

Bli med på moroa sammen med oss!

Å ha det artig på jobb skaper best grobunn for de gode ideene og de mest givende prosessene (… og så er det jo fryktelig gøy!)

Folka i Northern Beat

Vi er over tretti digitale problemløsere med ulik bakgrunn, erfaring og interesser. Felles for oss alle er at vi brenner for å skape knallgode brukeropplevelser. Les litt mer om hvem hver av oss er her.

Vi trives sammen

Vi som jobber i Northern Beat bryr oss om hverandre og liker å henge sammen både faglig og sosialt. Vi er gode på å sette i gang alt fra lavterskel aktiviteter til større sammenkomster. Dette har resultert i en god bunke minner fra for eksempel hengekøyeturer, isklatring og isbading(!), lengre utflukter og mye annet hyggelig. Sjekk vår Instagram for å ta en titt på våre siste sprell.

Vi lærer av hverandre

Vi er stolte av den stødige fagkompetansen folka våre har i Northern Beat. Det er viktig for oss å skape et trygt faglig rom å dele av sine erfaringer med resten — alle har noe unikt og spennende å bringe til bordet.

Når vi ønsker å lære oss nye ting drar vi sammen på kurs og konferanser i inn- og utland. Vi liker også å arrangere nye eventer som Påfyll eller interne fagdager som NBeat dagen. Vi synes også det er artig å dele videre av det vi har lært fra våre egne prosjekter med resten av fagmiljøet gjennom by Northern Beat.

Hvor vi sitter

Som konsulent i Northern Beat strukturerer du din egen arbeidshverdag. Noen av oss sitter delvis på kontoret, og noen sitter ute hos kunde. Du finner ut hva som passer best for deg.

Kontoret vårt er sentralt i Oslo, nærmere bestemt fjerde etasje i Karl Johans gate 16. Der finner du en trivelig atmosfære med sosiale soner, der latteren sitter løst og kaffen lukter digg.

I andre etasje har vi vår bistro, sammen med de andre selskapene i NOVA Consulting Group. Her blir vi vartet opp av vår egen trivselsansvarlige Kate, som serverer sunn og næringsrik lunsj til oss hver dag.

… og sist, men ikke minst, gode vilkår og muligheter

Det er viktig for oss at du skal føle deg trygg og godt ivaretatt. Les mer om hvordan vi tar vare på gjengen her.

Vi reiser på tur hvert år. Her er vi på Sommarøya.

Vil du bli med? Registrer din søknad

VÅRT ARBEID