• Spennende prosjekter hos ambisiøse kunder
  • Høy lønn og betalt overtid
  • 6% pensjons­sparing og gode forsikrings­ordninger
  • Eierandeler i selskapet
  • Sosiale kollegaer med høy kompetanse
  • Romslig opplærings- og konferanse­budsjett
  • Sosiale happenings i inn- og utland

Stadig flere kunder vil ha oss på laget, og vi må bli flere

Designer

Du har den rette utdannelsen innenfor digital design, gjerne på masternivå, du har erfaring og du styrer som oftest hverdagen din selv gjennom dialog med teamet du jobber med. Du trives godt med å jobbe i større prosjekter med lengre varighet – gjerne tett med team og kunde lokalisert i kundens lokaler.

Den rette kandidaten jobber kontinuerlig med å bruke design som et verktøy for å skape løsninger som er brukervennlige og konverterer i bøtter og spann. Skriver du også HTML/CSS er det kjærlighet ved første blikk.

Interaksjonsdesigner

Du setter deg fort inn i dine kunders hverdag og utfordringer, og tenker ut (skisser ut) konsepter som gjør deres verden til et bedre sted.

Du ser de store linjene, men har også stålkontroll på de små detaljene. Du møter både store, komplekse systemer og kommunikative merkevareløsninger med ydmykhet og vinnerguts.

Om du i tillegg ikke er redd for å snakke i forsamlinger, liker å teste ut løsninger på tilfeldige forbipasserende, samt trives med å sitte ute hos kunder, så høres du ut som rett mann/kvinne for oss!

Noen av kundene vi jobber med:

Aurskog-Høland kommune. BI. Confex. Den Norske Advokatforening. Det Frivillige Skyttervesen. Etikkom. Frende Forsikring. Gjensidige Forsikring. Glasspaper. Helgeland sparebank. Hi-Fi Klubben. Huseiernes Landsforbund. Hyundai. Hørselshemmedes Landsforbund. If Forsikring. Juristenes Utdanningssenter. KPMG. Kluge advokatfirma. Kondomeriet. LO. Landsforeningen for Hjerte- og Lungesyke. Larvik kommune. Medietilsynet. Mnemonic. NAF. Netmaking. Nille. Norges Bank. Norges Idrettshøgskole. Noria. Qeep. Riks-TV. Rikstoto. Rørkjøp. Salma Laks. Selvaag bolig. Skeikampen. Skiforeningen. Sparebanken Sør. Startsiden. Svanemerket. Thon Hotels. Thon Eiendom. Trysilhus. Virke. Visit Flåm. Webcruiter. Winorg.

Send oss en epost med følgende informasjon:
Hvilken stilling du er interessert i, hvem du er, hva du har gjort tidligere og hvorfor du vil jobbe sammen med oss.

jobb@nbeat.no