Ledige Stillinger - Northern Beat

  • Spennende prosjekter hos ambisiøse kunder
  • Høy lønn og betalt overtid
  • 6% pensjons­sparing og gode forsikrings­ordninger
  • Eierandeler i selskapet
  • Sosiale kollegaer med høy kompetanse
  • Romslig opplærings- og konferanse­budsjett
  • Sosiale happenings i inn- og utland

Stadig flere kunder vil ha oss på laget, og vi må bli flere

Designer

Du har den rette utdannelsen innenfor digital design, gjerne på masternivå, du har erfaring og du styrer som oftest hverdagen din selv gjennom dialog med teamet du jobber med. Du trives godt med å jobbe i større prosjekter med lengre varighet – gjerne tett med team og kunde lokalisert i kundens lokaler.

Den rette kandidaten jobber kontinuerlig med å bruke design som et verktøy for å skape løsninger som er brukervennlige og konverterer i bøtter og spann. Skriver du også HTML/CSS er det kjærlighet ved første blikk.

Interaksjonsdesigner

Du setter deg fort inn i dine kunders hverdag og utfordringer, og tenker ut (skisser ut) konsepter som gjør deres verden til et bedre sted.

Du ser de store linjene, men har også stålkontroll på de små detaljene. Du møter både store, komplekse systemer og kommunikative merkevareløsninger med ydmykhet og vinnerguts.

Om du i tillegg ikke er redd for å snakke i forsamlinger, liker å teste ut løsninger på tilfeldige forbipasserende, samt trives med å sitte ute hos kunder, så høres du ut som rett mann/kvinne for oss!

Tjenestedesigner
Du forstår det totale bildet og evner å kartlegge helheten. Du evner å identifisere kontaktpunktene og definere en optimal flyt for de som benytter seg av tjenesten. Du må ha gode samarbeidsevner og er ikke redd for å lede prosesser fra begynnelse til slutt. Kundene våre, og de som benytter seg av tjenestene, liker deg godt og vil dele sine hemmeligheter med deg.
Innholdsrådgiver
Du forstår hva som må til for å formidle et budskap gjennom tekst, bilder og illustrasjoner. Du evner å gi råd til kunden og skaper forståelse for hva godt innhold faktisk er. Vi blir veldig glade hvis du i tillegg også kan skrive gode tekster når det behøves, og evner du på toppen av det hele å holde kurs for våre kunder, ja da smelter vi helt.
Selger
Du skal ikke ringe cold-calls for å overtale kunder til å treffe deg, men du skal møte mange potensielle og eksisterende kunder, forstå deres behov og konkretisere disse gjennom løsningsbeskrivelser og estimater. Du må forstå fagfeltet vårt, men har støtte fra spesialistene når det trengs. Du skriver naturligvis godt norsk og er ikke redd for å fordype deg i anbudspapirer fra store offentlige aktører.

Noen av kundene vi jobber med:

Aurskog-Høland kommune. BI. Confex. Den Norske Advokatforening. Det Frivillige Skyttervesen. Etikkom. Frende Forsikring. Gjensidige Forsikring. Glasspaper. Helgeland sparebank. Hi-Fi Klubben. Huseiernes Landsforbund. Hyundai. Hørselshemmedes Landsforbund. If Forsikring. Juristenes Utdanningssenter. KPMG. Kluge advokatfirma. Kondomeriet. LO. Landsforeningen for Hjerte- og Lungesyke. Larvik kommune. Medietilsynet. Mnemonic. NAF. Netmaking. Nille. Norges Bank. Norges Idrettshøgskole. Noria. Qeep. Riks-TV. Rikstoto. Rørkjøp. Salma Laks. Selvaag bolig. Skeikampen. Skiforeningen. Sparebanken Sør. Startsiden. Svanemerket. Thon Hotels. Thon Eiendom. Trysilhus. Virke. Visit Flåm. Webcruiter. Winorg.

Send oss en epost med følgende informasjon:
Hvilken stilling du er interessert i, hvem du er, hva du har gjort tidligere og hvorfor du vil jobbe sammen med oss.

jobb@nbeat.no

Eksperter på web, design, interaksjonsdesign, netthandel og intranett. Vi skaper bruker­opplevelser som engasjerer, konverterer og begeistrer.

Vi holder til i Oslo.