page

Kurs: Figma for nybegynnere

Figma er det mest populære og brukervennlige programmet for design og prototyping i dag.

Dette kraftige verktøyet muliggjør sømløst samarbeid i sanntid med teammedlemmer. Det gir deg også muligheten til å dele designprosjekter med kollegaer og kunder. Uavhengig av om du er erfaren designer eller nybegynner, tilbyr Figma et intuitivt grensesnitt som gjør det enkelt å jobbe aktivt med designoppgaver.

Dette fokuserer vi på


paintbrush Bli trygg i Figma
Vi starter med grunnleggende trinn for å gjøre deg trygg i Figma-miljøet. Uansett om du aldri har brukt verktøyet før eller har litt erfaring, vil du etter endt kurs kunne benytte Figma til designoppgaver.

artist palette Grunnleggende funksjoner
Vi tar deg gjennom de viktigste funksjonene i Figma som lag, former, tekst og mye mer. Du vil kunne opprette og redigere design med letthet.

globe with meridians Klikkbar prototype
Vi lærer deg hvordan du oppretter en klikkbar prototype som lar deg visualisere og teste designet ditt.

light bulb Tips og triks
Få tilgang til tips og triks fra erfarne designere som vil hjelpe deg å jobbe smartere og raskere i Figma.

rocketJobbe med utgangspunkt i et designsystem
Vi viser deg hvordan du kan ta i bruk et eksisterende designsystem. Hvordan sette det opp, hvordan bruke komponenter, bytte states og så videre.

Hvem bør delta

Dette kurset er spesielt utformet for de som er nye i designverdenen eller ønsker å utvide sine ferdigheter med Figma. Uansett om du er en aspirerende designer, en gründer som ønsker å bygge ditt eget brukergrensesnitt, eller en nysgjerrig sjel som ønsker å utforske designverdenen, vil vårt lynkurs «Figma for nybegynnere» hjelpe deg å komme i gang.

Kursdetaljer

2 sesjoner på 3 timer
Maks 15 deltakere
Pris: 40 000,-

Ta kontakt for å høre mer om kurset «Figma for nybegynnere»