page

Kom i gang med AI

AI (Artificial Intelligence) har revolusjonert designfeltet ved å tilby kreative verktøy og teknikker som kan endre måten designere arbeider på.

Dette kurset gir deg innsikt i hvordan AI kan brukes til å forbedre designprosessen, skape innovative produkter og tjenester, og takle komplekse designutfordringer. Er du nysgjerrig på hvordan AI kan endre din designprosess eller har du allerede begynt å utforske potensialet? Våre designere deler praktiske råd og eksempler for å hjelpe deg med å ta i bruk AI som verktøy.

Dette fokuserer vi på


robot AI i Praksis
Vi tar deg gjennom konkrete eksempler som viser hvordan AI kan brukes i hverdagen, blant annet til tekstanalyse, bildebehandling og transkribering.


light bulb Tips og Triks
Vi deler tips og triks på hvordan vi selv har tatt i bruk AI for å lette eget arbeid med oppgaver knyttet til design og innholdsarbeid.


rocket Hands-on workshop
Kurset tilbys både som en praktisk workshop og et inspirerende foredrag, slik at du kan velge det som passer best for din læringsstil og behov.

Hvem bør delta

Dette kurset er spesielt designet for fagfolk som jobber tett på digitale løsninger, og som ønsker å ta kontroll over AI og bruke det til sin fordel. Enten du er en designer som vil skape smartere brukeropplevelser eller en redaktør som ønsker å optimalisere innholdet ditt, vil vår innføring hjelpe deg med å komme i gang.

Velg formatet som passer deg best

FOREDRAG
Foredrag 1,5 time
2 designere
Pris: 12 000,-

WORKSHOP
Foredrag + workshop 3 timer
2 designere
Maks 15 deltakere
Pris: 20 000,-

Ta kontakt for en prat om hvordan dere kan komme i gang med AI