post

Same procedure as last year

Ute faller snøen lett, inne er det hjemmekontor igjen. Etter et par måneder med sosiale tilstelninger, konserter og restaurantbesøk, er det igjen tid for å litt mer hjemmetid og mindre sosialisering.

Men om det er mørkt, kaldt, dyrt med strøm og stigende smitte, så merker vi at det preller av, og vi håndterer det fint. Vi har opplevd dette før. De siste årene har vi blitt svært omstillingsdyktige – og omstillingsvennlige. Planer endres på kort varsel. Nye anbefalinger og påbud er en del av hverdagen. Det er som skiltene som står langs veien, det gjelder bare å følge med og følge anvisningene, og være litt ekstra obs på nytt kjøremønster.

I Northern Beat legger vi bak oss et, på mange måter fantastisk år. Vi har fått flere dyktige kollegaer og flere er på vei på nyåret. Vi har aldri hatt så mye faglige oppdateringer som i år. Mye har skjedd på en eller annen videoplattform, men også en del fysiske. På oppdragssiden har vi vi løst problemer og laget spennende tjenester med nye og etablerte kunder. Og når vi gjør opp bøkene ser vi at vi har hatt en stor vekst både i forhold til omsetning og inntjening, og for femte gang ble vi gassellebedrift. Alt i alt et flott år.

På fellestur opp Håja i Tromsø.

Etter hvert som det ble lettet på restriksjoner og landet åpnet gradvis opp igjen, har vi hatt godt med sosiale aktiviteter, både som selskap, men også i grupper med egne initiativ. Det har vært godt å møtes igjen. Den første store samlingen fikk vi til like før sommeren. Og ikke minst var gjensynsgleden svært stor da vi fullvaksinerte og fornøyde kunne arrangere tur til Sommarøy utenfor Tromsø i høst. I nydelig høstvær fikk vi oppleve Nord-Norge på sitt beste. Det frister til gjentakelse – både landsdelen og det sosiale.

Man kan bruke mye tid på å fokusere på at høsten er lang, kald og mørk uten inneklemte fridager. I år er det i tillegg arbeidsgivers jul med minimalt med feriedager i julen. Det er mye man kan henge seg opp i og det er lett å la seg rive med i den negative spiralen. Da er det ekstra hyggelig å se at de ansatte heller fokuserer på å kose seg med stearinlys og god musikk når mørket faller på. Advent er tid for gode opplevelser, juletradisjoner og julemusikk. Jule-infisert quiz og digitale rebuser. Julebrus, julekaker og ekstra mye godteri tilgjengelig på kontoret. Julebord og julelunsj. Til og med eget jule-vin-lotteri står på blokken.

«De ansatte, og kulturen vi sammen har bygget, får oss gjennom den mørke fine tiden, og gir oss godt driv inn i det nye året»

– Ørjan Clausen, daglig leder i Northern Beat.

I 2022 ser vi frem til å løse nye utfordringer med kundene våre. Vi ser frem til å ønske velkommen spennende nye kollegaer. Bygge team og heve kompetansen gjennom kurs, konferanser og samlinger. Endelig gjennomføre By Northern Beat igjen. Det er mye å se frem til, selv om det er litt mørkt og kaldt.

Til ansatte, kunder, søstre og samarbeidspartnere vil jeg takke for et, på mange måter, fantastisk år. Naturligvis har det vært utfordringer og kamper å kjempe, men om livet hadde vært en dans på roser så hadde det også vært en nedtur. Ta vare på hverandre og ha en riktig så fin jul.

Er du ikke ansatt, kunde, søster eller samarbeidspartner? Da er du kanskje vår nye potensielle ansatt eller kunde i 2022 – og da vil vi høre fra deg.

Uansett; God jul og godt nytt år!