post

by Northern Beat 2023

Onsdag 10. mai var det igjen duket for by Northern Beat. Et arrangement hvor vi ønsker å inspirere dere ved å forene kreativitet og kunnskap.

Uhørt kulturscene ble for anledningen fylt av bransjefolk, kunder og studenter, til lett servering, noe godt å drikke og syv inspirerende lynforedrag.

Det var en ettermiddag med god stemning, læring, refleksjon og mingling. Med lynforedragene fikk man blant annet høre om hvordan man kan bruke metoden Radical focus for å oppnå målene man setter seg, det utfordrende samarbeidet mellom designere og innholdsskapere, og hvordan skape engasjement rundt uu. Alle foredragene kan du se i avspilleren under:

Vi håper by Northern Beat 2023 var en flott opplevelse, som gav innsikt, idéer og nye perspektiver på ulike fagområder. Vi og deltakerne opplevde det som en fin og sosial måte å treffe flere folk fra bransjen vår på. Det var klirring i glassene, blide ansikter og gode samtaler. Vi setter stor pris på at dere ville dele dagen med oss, og gleder oss til vi sees igjen neste gang.