post

Årets byrå – hverken mer eller mindre!

Jeg tar på meg selvtillit-kappen når jeg skriver tittelen over, men det føles som jeg har god grunn. I årets byrå-kåringen til Dagens Næringsliv og Regi fikk vi som eneste firma med oss to priser hjem: årets Designbyrå og vinner av prisen for Digital kompetanse! #stolt

Northern Beat vinner prisen for årets digital kompetanse 2018.
Northern Beat vinner årets designbyrå 2018

Det er uten tvil et resultat av at Northern Beat består av en gjeng med utrolig dyktige mennesker. Vi går på jobb hver eneste dag for å levere løsninger som gir gode konverteringer, skape en enklere hverdag og som løser brukeroppgaver på den mest effektive og friksjonsfrie måten. Det være seg nettløsninger, nettbutikker eller systemer for helse, finans eller organisasjoner.

Selv om vi fikk pris ser vi samtidig at dette på ingen måte er en hvilepute. Bransjen endrer seg, kundene blir flinkere, kravene større og mest spennende av alt så blir vi oftere og oftere bedt om hva vi synes kundene skal satse på fremfor at kundene bestiller det de skal ha. Vi lover å utfordre, innovere og levere løsninger i tiden som kommer.

Vi er som sagt umåtelig stolte og ydmyke over at en kåring som gjøres på bakgrunn av kundenes tilbakemelding resulterte i en seier på begge våre prefererte områder; design og digitalt. Kåringen fikk selv meg, den pratsomme bergenseren, til å stutre på scenen da seieren var et faktum. Så en stor takk til dere kjære kunder! En fantastisk opplevelse og virkelig noe som gir oss vann på møllen til å fortsette arbeidet utrettelig videre.

Har du lyst til å høre våre tanker om kvelden, bli en del av teamet eller bare  se våre bilder av festen (og høre noen subjektive tanker om kåringen) så er vi tilgjengelig for en prat når som helst! Det hadde vært kjekt å høre fra deg; kunde, ny ansatt, potensiell kunde eller partner. Vi prates!