page

NOVA Consulting Group

NOVA Consulting Group logo

Northern Beat er en del av NOVA Consulting Group, et konsern med 14 spesialistselskaper som til sammen tilbyr alt innen digitale tjenester.

Northern Beat er en del av NOVA Consulting Group, et konsern med 14 spesialistselskaper som til sammen tilbyr alt innen digitale tjenester. Vi har en felles lidenskap for fagdisiplinene våre og bruker teknologi aktivt for å skape innovative og bærekraftige digitale løsninger med langsiktig verdi og som realiserer våre kunder sine mål, både små og store. 

Nova Consulting Group er representert i Norge, Sverige, Polen og Finland, og vi teller nå 600 konsulenter med en dyp og bred kompetanse for faget. De andre selskapene i gruppen er EpinovaNovanetNovacare, Point Taken, Novalab, Rocket, Egde og Dekode. Vi har felles hovedkontor på Karl Johans gate 16 i Oslo, og har derfor en unik mulighet til å skreddersy tverrfaglige team til ethvert prosjekt. De svenske søsterselskapene våre er Epinova AB, Pineberry, Infunnel, Cloud Nine, Fyr Agency og Singular Studios.