page

Dagskurs: Figma for nybegynnere

Kurset er dessverre avlyst på grunn av for få påmeldte.

Figma har på kort tid blitt det mest populære designverktøyet, og det er ikke uten grunn.
I dette kurset gir vi deg de grunnleggende ferdighetene du behøver for å kunne visualisere dine idéer og takle designutfordringer med selvtillit.

Om kurset

Dette kurset er nøye utformet for å gi deg en solid forståelse av de grunnleggende funksjonene og konseptene i Figma. Gjennom praktiske øvelser vil vi utforske alt fra grensesnittet til verktøyene, og veilede deg til å bli trygg på Figma. Med fokus på hands-on læring vil du oppnå de nødvendige ferdighetene for å mestre designoppgaver effektivt.

«Vi gleder oss til å ta deg med på en reise gjennom Figma verdenen! Etter kurset vil du føle deg trygg på å lage flotte design og prototyper.»

Jonathan

Hvem passer kurset for

Kurset er ideelt for designere, produktutviklere, og ansvarlige for digitale løsninger som ønsker å utvikle sin kompetanse på Figma. Enten du er helt fersk eller har litt erfaring, så er dette kurset skreddersydd for å gi deg den beste starten med designverktøyet.

Kursledere

Jonathan er en erfaren tjeneste- og UX-designer med omfattende kunnskap om Figma og brukersentrert design. Med en lidenskap for å løse komplekse problemer, tar Jonathan deg trygt gjennom kurset. Hans ekspertise spenner fra konseptutvikling til endelig produktlansering, og han ser frem til å dele sin kunnskap og erfaring med kursdeltakerne.

William er en erfaren UX-designer som tror på kraften av gode idéer og grundig innsiktsarbeid for å skape optimale brukeropplevelser. Med fokus på brukerempati og designprosesser, bringer William en unik tilnærming til kurset i Figma for nybegynnere. Hans ekspertise spenner fra UX-design til identitet og konseptutvikling, og han ser frem til å veilede deltakerne gjennom kurset.

Kursdetaljer

calendar Dato: Tirsdag 23. april 2024
nine-thirty Tid: 09:30 – 15:00
round pushpin Sted: NOVA House, Karl Johans gate 16, Oslo
money bag Pris: 6.000,-

sandwich Lunsj er inkludert.
hot beverage Kaffe og snacks i pausene.
laptop computer Egen laptop må tas med.

Meld deg på her:

Med forbehold om minimum 10 kursdeltakere.

Kurset er dessverre avlyst på grunn av for få påmeldte.