Sosiale medier

Dagens samfunn stiller nye krav til transparent og relevant innhold, som ikke bare må skje på målgruppens premisser, men helst i dialog med målgruppen også. Sosiale medier er overlegen andre digitale kanaler i mulighetene en merkevare får til å skape gode relasjoner og engasjement med målgruppen den ønsker å nå.

I en tid hvor det stadig er vanskeligere å holde på kundenes oppmerksomhet er det viktig å skape og distribuere relevant og verdifullt innhold i egne kanaler for å tiltrekke seg, engasjere og beholde en tydelig definert målgruppe. Vi bistår med råd og hjelp innenfor sosiale medier og digital markedsføring. Noen av områdene vi dekker er:

 

Strategi og rådgivning

Vi bistår med strategisk rådgivning innen sosiale medier både prosjektvis eller gjennom faste redaktørmøter gjennom året. Vi leverer eller eller bistår med å lage strategi, retningslinjer for sosiale medier, nye konsepter for den digital kommunikasjonen, og har en god forståelse for kommunikasjon som helhet.

 

Drift og innholdsproduksjon

Det er viktig å være synlig der kunden befinner seg, men det er ikke alltid tiden strekker til. Bedrifter har ofte store mål om å være synlige og dere vil merke forskjell med oss på laget. Vi leverer drift, overvåkning og innholdsproduksjon i sosiale medier / digitale kanaler på vegne av din merkevare. Vi jobber proaktivt med innhold godt koordinert med relevante nøkkelpersoner hos dere og strukturerer dette ned i oversiktlige innholdsplaner og strategiske arbeidsverktøy.

 

Annonsering

God målretting, budbaserte betalingsmodeller og uendelige kretaive muligheter gjør sosiale medier til store potensielle lønnsomme kanaler for din bedrift. Vi hjelper deg å komme i gang, drifter eller rådgir for annonsering på Facebook, Instagram, Snapchat og Google.

 

Kundebehandling

Gjennom sosiale medier kan du legge til rette for dialog og ikke minst, yte god kundeservice. Det handler om å vise at du kan det du driver med, og at du er tilgjengelig der kundene dine er. Vi rådgir eller drifter kundebehandling på vegne av bedriften.

 

Influencer marketing

Influencer marketing handler om at merkevaren din inngår et samarbeid med influencerne – med de som har innflytelse over potensielle kjøpere. Vi hjelper med alt fra å finne de rette influencerene, til å produsere innhold til å stå for gode samarbeid mellom influencer og merkevare.

Les mer om influencer marketing her.

 

Workshops

Hvordan skal du skrive for målgruppene i sosialemedier, når skal du poste og hvilke kanaler skal du bruke? Hvordan markedsfører du smart og hvordan får du egentlig god effekt av annonsene fine? Vi hjelper deg å få god drift på de sosiale kanalene gjennom praktiske workshops som tar tak i dine konkrete utfordringer.

 

Helsesjekk? En analyse av dine kanaler. 

Vi utfører en liten helsesjekk av dine sosiale medier hvor vi går gjennom kanaler, bruk av kanaler, innhold, annonsering etc. Rett og slett en evaluering av nåsituasjonen til merkevaren på sosiale medier i tråd med mål og visjoner.

Lyst å komme i gang med ditt prosjekt?

Vil du høre hva vi kan gjøre for deg? Ta kontakt med Ørjan eller Elisabeth