Innholdsrådgiving

Løsningen vi lager blir ikke bedre enn innholdet i den. I en tid hvor det stadig er vanskeligere å holde på brukernes/kundenes oppmerksomhet er det viktig å skape og og distribuere relevant og verdifullt innhold i egne kanaler for å tiltrekke seg, engasjere og beholde en tydelig definert målgruppe.

Innholdet på en nettside har mye å si for hva du oppnår på nett. Å kopiere gamle tekster og bilder over til en ny, fin nettløsning er sjelden en god idé. Derfor er det viktig å lage en plan for hvordan nettstedet skal henge sammen og gi mening for de som besøker det. Det krever god forståelse om kundene/brukerne og deres vaner på nett.

Vi må tilrettelegge for at brukerne/kundene finner det de er ute etter, og at veien dit er så enkel og behagelig som mulig. Dette krever ofte hard innholdsprioritering og klare og tydelige budskap.

Vi hjelper deg med å lage en god innholdsstruktur og definere tone-of-voice og billedmanér. Vi hjelper deg også med å komme fram til gode nøkkelord og begreper du ønsker å bli funnet på i søk. Vi gir deg dessuten råd om hvordan du lager innhold som er optimalisert for søkemotorene.

Vi bistår naturligvis også med den store ryddejobben og lage gode rutiner for forvaltning av det nye innholdet. Vi kan også bistå med ressurser til innholdskonvertering eller tekstforfattere til innholdsproduksjon.

Lyst å komme i gang med ditt prosjekt?

Vil du høre hva vi kan gjøre for deg? Ta kontakt med Ørjan eller Ole.