page

Kurs i sosiale medier

Skreddersydde kurs og workshop

Vi hjelper deg gjerne med råd og kursing i sosiale medier. Enten det er store eller små grupper, over kort eller lang tid, så kan vi lage foredrag eller kurs som passer din virksomhet og ditt behov. Generelt om sosiale medier, praktisk kurs i annonsering, eller med utgangspunkt i en konkret målsetting eller problemstilling.

Dagens samfunn stiller høye krav til transparent og relevant innhold, som ikke bare må skje på målgruppens premisser, men helst også i dialog med målgruppen. Sosiale medier er er perfekt for å skape gode relasjoner og engasjement ved å produsere og distribuere relevant og verdifullt innhold.

«Veldig nyttig og inspirerende SoMe-kurs! Vi gikk gjennom alt fra grunnpilarene i en sosial media-strategi, nyttige verktøy i innholdsproduksjon- og planlegging, nyttige virkemidler i historiefortelling og ikke minst gode eksempler til inspirasjon!»

– Lise Gulbransen, Daglig leder i Hold Norge Rent
Kurs med gjengen i Hold Norge Rent

Vi holder kurs og workshop på følgende tema

Annonsering og kampanjer

God målretting, rett budskap og uendelige kreative muligheter kan gi gode annonseresultater. Vi holder kurs i alt du trenger å vite om annonsering og tilhørende verktøy du trenger.

Influencer marketing

Vi bistår med alt fra å finne de rette influencerene, til å legge strategien, jobbe frem innholdsplaner, og finne frem til de gode samarbeidene mellom influencere og merkevaren din.

Strategi og innhold

Sammen jobber vi frem mål, målgrupper, retningslinjer for sosiale medier, valg av kanaler, konsepter for den digital kommunikasjonen, og hvordan vi skal måle aktivitetene vi gjør.

Community Management

Hvordan bygger du et community på sosiale medier, og hvorfor er det viktig? Du lærer alt fra god kundeservice på sosiale medier til strategi for å bygge community.

Krisehåndtering i sosiale medier

Når krisen først inntreffer, er det nyttig å ha en plan. Vi hjelpe deg med å lage en plan og strategi slik at du er rutet for å stå i stormen.

SoMe starter kit

Vi tar deg gjennom relevante kanaler, hvordan de fungerer, hvilke verktøy du burde ha på plass, og mekanismene bak. Alt du trenger å vite for å komme i gang.

Ta gjerne kontakt for et tilbud eller en prat om kurs eller workshop