Northern Beat: Kondomeriet med ny nettbutikk

Kondomeriet

Kondomeriet med ny nettbutikk

Kondomeriet kom til oss med utfordringen: «Vi vil være ledende i Norge på e-handel, uavhengig av bransje». Sammen med Epinova tok vi utfordringen på strak arm og har siden høsten 2014 jobbet frem et helt nytt løsningskonsept og ny teknisk løsning basert på EPiServer Commerce.

For å maksimere mersalgspotensialet har vi hatt fokus på å få på plass smarte grep som setter både oppsalg og mersalg i system. Løsningen skal oppleves som rådgivende fremfor selgende og føles som en naturlig del av handelen.  Vi har også lagt særlig vekt på god brukeropplevelse i mobileflater. Alle tall viser at kundene handler mer og mer fra smarttelefonen sin.

VI vil være ledende i Norge på E-handel, uavhengig av bransje.

Illustrasjonsbilde
Illustrasjonsbilde

Med splitter nytt design og en rekke nye funksjonelle muligheter, ønsker Kondomeriet å gi en handleopplevelse som føles enkel, inspirerende og naturlig. Delikat bildebruk, forenklet bestillingsprosess og mye smart funksjonalitet er viktige grep som er tatt for å nå de som sitter på gjerdet.

Prosjektteamet

Prosjektet er levert i samarbeid med: Epinova

Eksperter på web, design, interaksjonsdesign, netthandel og intranett. Vi skaper bruker­opplevelser som engasjerer, konverterer og begeistrer.

Vi holder til i Oslo.