Illustrasjonsbilde
JUS

Innovativ plattform for e-kurs

Juristenes utdanningssenter ønsket å tilby sine kunder en plattform for e-kurs. Vi utarbeidet en løsning som personaliserer brukeropplevelsen og gjør det enklere å være kunde hos jus.no.

Bakgrunn

JUS hadde mange krav og ønsker til e-kursplattformen sin, og alt skulle samles på et innlogget område tilpasset hver bruker. Plattformen skulle logge hvor mye som er sett av hver enkelt kursdeltaker for å sikre at innholdet i kurset ble fullført, i tillegg til å gi gjøre det mulig å gjennomføre en test på slutten av kurset for å sikre at deltakeren har forstått innholdet. Etter kurset skulle man automatisk få tildelt et kursbevis.

Med god erfaring fra kurs og konferanse, og tidligere arbeid med JUS på andre prosjekter ble det naturlig for kunden å velge oss som samarbeidspartnere.

Hvordan vi jobbet

JUS hadde gjort seg mange tanker om hvordan en plattform for e-kurs skulle fungere, så de stod for mange av idéene til konseptet selv. Vår jobb var å ta disse idéene og videreutvikle de til skisser og prototyper slik at kunden fikk se plattformen ta form.

Vi jobbet tett med utviklerne hele tiden, da dette var et utfordrende prosjekt med integrasjoner mot ulike systemer for opprettelse av kurs, registrering av deltakere, fakturering og registrering av godkjente etterutdanningstimer.

Da prosjektet var ferdig og overlevert til kunden kunne vi vise til et produkt hvor kurstilbudet stod uten å påvirke ressursene i organisasjonen. Samtidig hadde vi skapt et nytt produkt som fremover gjør kursdeltakerne i stand til å delta å kurs uten å fysisk måtte være tilstede.

Jus.no kan endelig tilby det vi lenge har lengtet etter, en innovativ og fremoverlent plattform, hvor våre kunder enklere kan navigere seg rundt. Arbeidet til Northern Beat kommer til å sikre oss flere brukere fremover.

Kontakt oss for mer informasjon